Workshops Caribbean Brass

In de workshops van Caribbean Brass International leer je percussie spelen en muziek maken met invloeden uit Suriname, de Nederlandse Antillen, Aruba en Brazilië.

De stijl van Caribbean Brassband International die wij jou tijdens onze workshop leren, is een mengeling van verschillende Caribische muziekstijlen zoals kaseko, samba, calypso en merengue. Wij laten jou tijdens onze workshops kennis maken met de  energie die deze stijl losmaakt bij jong en oud. Spelen in een Caribbean brassband vereist een goede teamwork. Je leert om dienst te kunnen spelen van een andere teamlid. Tijdens de Workshop Caribbean Brass leren wij jou daarom ook hoe belangrijk het is om goed samen te werken met je teamleden, zodat je samen tijdens een brassband show alle energie kunt losmaken en volledig synchroon drums, dance en instrumenten kunt laten zien en horen tijdens een show.

Caribbean brass workshops zijn er voor jong en oud. Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt, vul dan het onderstaande aanmeldformulier in en meldt je aan voor onze workshop.

Prikkel de creativiteit en muzikaliteit van uw leerlingen op een originele manier met een Workshop brassband. Deze workshop nu heel aantrekkelijk voor alle scholen in Nederland.

Onze workshops zijn ontspannen, inspirerend en vrolijk. Je hoeft niet honderden workshops te hebben gevolgd om aan het einde een lekkere drumpartij te kunnen spelen.

Details:

  • minimum van 30 leerlingen
  • verdeeld in groepjes van 5
  • duur workshop maximaal 1 uur
×

Caribbeanbrass International

WhatsApp Chat

× Hoe kan ik u helpen?